Χρήση τζακιών και ξυλόσομπας. Ασύμμετρη απειλή για την δημοκρατία.

ImageΤις τελευταίες μέρες ολόκληρη η χώρα γίνεται μάρτυρας ενός καλά μελετημένου σχεδίου που οργανώνουν κύκλοι της αριστεράς, ομάδες του λεγόμενου αναρχικού χώρου, συνδικαλιστές του δημοσίου, κηφήνες και γενικότερα αντικοινωνικά στοιχεία.

Κάποιοι ”συμπολίτες” μας με πρόσχημα ότι δεν έχουν χρήματα (γιατί δεν εργάζονται σκληρότερα άραγε;) αντί να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο που είναι και φιλοευρωπαικό και δίνει έσοδα μέσω των φόρων στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, χρησιμοποιούν τζάκια, ξυλόσομπες κι άλλα αυτοσχέδια μέσα θέρμανσης του σπιτιού τους.

Εδώ τίθεται αρχικά το ερώτημα γιατί αυτοί οι συμπολίτες δεν έχουν χρήματα ενώ άλλοι έχουν; Μήπως πρόκειται για κηφήνες, άεργα τεμπελόσκυλα, χαραμοφάιδες, άτομα που ζητούν εργασιακά δικαιώματα για να δουλέψουν κι αριστερούς; Αν πραγματικά κρυώνουν γιατί δεν προσπαθούν να πιάσουν και 2η και 3η και 4η δουλειά αν χρειαστεί ώστε να έχουν να αγοράσουν πετρέλαιο; Βαριούνται;

Επιπλέον δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την αντικοινωνικότητα τους. Με την καύση των ξύλων ρυπαίνουν χωρίς δισταγμό τον αέρα που δυστυχώς αναπνέει κάθε ευυπόληπτος επιχειρηματίας, εφοπλιστής, υπουργός δηλαδή άτομα που εργάζονται σκληρά, τίμια, υπεύθυνα κι ενώ έχουν λεφτά για πετρέλαιο πληρώνουν το τίμημα του να έχουν για συμπατριώτες αλήτες και τεμπελόσκυλα.

Σαν Δ.Α.Κ.Ο.Σ. καλούμε την κυβέρνηση να απαγορεύσει την μη χρήση πετρελαίου σε κάθε σπίτι. Να γίνει υποχρεωτική η κατανάλωση πετρελαίου και να πληρώσουν αναδρομικά φόρους όσοι τόσο καιρό χρησιμοποιούν τζάκια, ξυλόσομπες, κουβέρτες, μπουφάν για να ζεσταθούν!

Leave a comment

4 Comments

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την ψύχραιμη τοποθέτηση! Θέλουμε να επισημάνουμε μια ακόμα παράμετρο, κρίσιμη κατ’ εμάς: οι λεγόμενοι “αναρχικοί” και εν γένει οι ταραξίες έχουν μεγάλη εμπειρία από ξύλα, καυσόξυλα, καδρόνια κλπ., ως και από φωτιές και βόμβας “μολοτόφ”. Συνδυάζοντες τα δύο ως άνω… ταλέντα τους (καυσόξυλα και φωτιά) ρυπαίνουν τον γαλανόν αττικόν ουρανόν μας! Αίσχος!

    Reply
  2. Μια

     /  December 31, 2012

    Γνώμη μου, θα έπρεπε να αναφέρετε και την πηγή της φωτογραφίας. Μπάτε σκύλοι αλέστε το κάναμε εδώ.
    Άντε γιατί.

    Reply
  3. Τι να κάνει ο κοζμάκις, αφού κρυώνει. Μη ξεχνάμε επίσης πως οι τελευταίες κυβερνήσεις ψεκάζουν εδώ και χρόνια τον ουρανό μας με σωματίδια πολικού ψύχους έτσι ώστε οι ελληνικοί 18 βαθμοί κελσίου να είναι πιο κρύοι από τους άλλους 18 βαθμούς κελσίου. Αποτέλεσμα; Eκεί που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ανοίγουν τη θέρμανση στους 5 βαθμούς, εμείς τη χρειαζόμαστε από τους 18. Υποφέρουμε αφού. Τα σωματίδια φταίνε

    Reply

Leave a comment