Δελτίο Ειδήσεων

Δελτίο πρόσφατων γεγονότων σε 2 λεπτά. Γρήγορα και μεταρρυθμιστικά. Η Ορθόδοξη, φιλοευρωπαική ματιά στα γεγονότα.

  • Άγριο πόλεμο δέχεται ο μεταρρυθμιστής κι ευρωπαιστής κύριος Στουρνάρας απ’ το γνωστό κομμουνιστικό κατεστημένο του Άρειου Πάγου. Ο τολμηρός υπουργός δίνει σκληρό αγώνα για να κερδίσει η πατρίδα και να πληρώνεται το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.
  • Ο κύριος Τζήμερος γνωστός αντιρατσιστής και πολέμιος των διακρίσεων σε βάρος των μεταναστών και ειδικά των φτωχών αποχώρησε απ την αντιρατσιστική πορεία όταν ακραίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τον δρόμο πριν ανάψει το πράσινο. ”Αυτή είναι η Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων που θέλουμε;” Δήλωσε ο βιρτουόζος πιανίστας.
  • Συνεχίζονται οι απαράδεκτες ενέργειες αριστερών και συνδικαλιστών που αρνούνται να βάλουν πετρέλαιο και χρησιμοποιούν αυτοσχέδιες (μολότοφ;) ξυλόσομπες. Έτσι βρωμίζουν τον αέρα που αναπνεόυν και οι πλούσιοι συμπολίτες που βάζουν πετρέλαιο και δεν φταίνε ενώ παράλληλα στερούν απ την κυβέρνηση έσοδα μέσω φόρων του πετρελαίου. Πρόκειται για ιδιαίτερα αντικοινωνική και φιλοτρομοκρατική ενέργεια.
  • Παραμένει στις φυλακές ο πολυτραυματίας και αγωνιστής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας κύριος Λαυρεντιάδης. Πλήθος κοπριτών και κηφήνων βρίσκουν ευκαιρία στο πρόσωπο του να χτυπήσουν τον ηθικό χώρο του επιχειρείν.
  • Συνεχίζει να προηγείται η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και το ΚΚΕ. Ύποπτη η επιμονή των δημοσκοπικών εταιριών να εμφανίζουν και παράνομο ακροαριστερό κόμμα στις μετρήσεις.
  • Εξαιρετική κίνηση της κυβέρνησης να μην ζητήσει τις Ευρωπαικές αποζημιώσεις που δικαιούνταν η Ελλάδα για τις πυρκαγιές στη Χίο. Αρκετά μας έχουν προσφέρει οι Ευρωπαίοι. Δεν ακολουθήσαμε έτσι στον κατήφορο Γαλλία και Πορτογαλία που ζήτησαν αντίστοιχες αποζημιώσεις. Ευτυχώς η προθεσμία πέρασε κι έτσι αν (χτύπα ξύλο) βγουν τίποτα κομμουνιστές δεν μπορούν να τις ζητήσουν.
  • Θλιβερό το πρωτοσέλιδο της Liberation με τίτλο «Άντε στο διάολο πλούσιε μπάσταρδε» αναφερόμενο σε πάμπλουτο Γάλλο που αλλάζει υπηκοότητα για να γλιτώσει τους φόρους του γνωστού κομμουνιστή Ολάντ. Σε λίγο η ακραία εφημερίδα θα μας πει να πληρώσουν οι πλούσιοι και για την δημόσια υγεία των φτωχών! Έλεος!
Leave a comment

Leave a comment